ALLOTJAMENT RURAL
 

Adreça: Carretera, 19, 43713

Població: Sant Jaume dels Domenys

Comarca: Baix Penedès

Capacitat: 8 places

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
 

DONA VEUS A TRAVÉS DE...

FACEBOOK

La Teula

INSTAGRAM

@lateula_ar

EMAIL

 

EL NOSTRE ENTORN

Nosaltres vivim amb la natura

 

QUI SOM?

Sant Jaume dels Domenys destaca perquè conserva les restes d'un aqüeducte romà, l'obra hidràulica de més interès que es conserva al Penedès. Segons sembla va ser construïda per dotar d'aigua la gran vila romana, situada on avui hi ha la masia dels Arcs. La data probable seria la del segle IV o V de l'era cristiana. Actualment es conserven tres trams, d'un, dos i tres arcs, respectivament, amb una altura de quatre metres i una longitud total de 12,7 metres.

Sant Jaume dels Domenys està situat a la zona centreoriental de la comarca. Es recolza en els contraforts de la serra del Montmell i s'estén a les terres planes de la depressió central. Pertany al partit judicial del Vendrell. Apareix documentat amb el nom de Vila Domenio en l'any 938, per la qual cosa es creu que el poble té un origen romà. Segons sembla, en l'època medieval el poble formava part de la ruta que portava als pelegrins que anaven a mostrar la seva devoció a Santiago de Compostel·la.

L'agricultura i la ramaderia són les activitats econòmiques principals. Els principals cultius són la vinya, els cereals, les oliveres, els ametllers i els garrofers, i hi ha granges avícoles, de porcs i de vedells, a més del bestiar oví.

Captura de pantalla 2019-03-26 a las 16.

CONTACTA'NS

C/ Carretera, 19 a Sant Jaume dels Domenys, 43713

 

lateula5@gmail.com


Tel: 615 30 90 85

Horaris:

La casa és lloga de dilluns a diumenge. En cas de cap de setmana mínim dues nits.

Moltissimes Gràcies!